top of page

NY CHEF-TRÆNER PÅ PLADS I SKANDERBORG

Vi er glade for at kunne meddele, at Skanderborg Håndbold har indgået aftale med en ny cheftræner for klubbens ligakvinder for den kommende sæson


Det bliver Kim Johansen, som aktuelt er træner for SHEAs U19 Ligapiger, der efter sommer skal stå i spidsen for klubbens ligahold.


Der har været stor interesse for jobbet som cheftræner i Skanderborg Håndbold, og ligaudvalget har gennem en periode haft dialoger med en række spændende og kvalificerede træneremner.


Valget er faldet på Kim, dels fordi han er en dygtig træner, men også fordi vi ser et godt match med de værdier og den kultur, vi ønsker i Skanderborg. Derfor tror vi på, at han er den rigtige til at løfte opgaven og indfri klubbens målsætninger om både at være konkurrencedygtige i ligaen og fortsat være blandt de bedste på talentudvikling” lyder det fra klubbens ligaudvalg.


Om aftalen siger Kim Johansen:

Jeg er utrolig glad og stolt over, at klubben og jeg er blevet enige om en aftale. Det er en spændende udfordring for mig og en opgave, som jeg går ydmygt til, men også en opgave, som jeg har tiltro til, at jeg kan løfte.  


Gennem de sidste 5 år har Jeppe skabt et stærkt fundament, og han har en stor andel i, hvor klubben er i dag. Jeg tror på, at vi igen til næste sæson kan få samlet en slagkraftig trup, som kan være konkurrencedygtig i ligaen.


Jeg glæder mig til at bidrage med mine ideer og tanker om, hvordan vi kommer i mål med den resultatmæssige målsætning, samtidigt med at vi fortsat har fokus på, at vore spillere hele tiden skal udvikles”, slutter den kommende cheftræner.


Alle i og omkring ligaholdet ser frem til samarbejdet med Kim.


 

Træner info:

Navn: Kim Overgaard Johansen

Alder: 34 år

Tidligere klubber:

SHEA, Randers HK, Randers HH, Dronningborg BK og Hornslet IF.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page