top of page

Nedtakt kval Skanderborg - Ringkøbing

Sæsonen sluttede med endnu en sejr.

 

Søndag eftermiddag sluttede Skanderborg Håndbold ligakvinders sæson, da de hjemme mod Ringkøbing sikrede sejren i kvalifikationsspillet. Kampen startede tæt, med Ringkøbing i front af flere omgange. Dog kom Skanderborg stille og roligt i gang, og fik fart i kontrafasen hvilket ændrede  kampen og bragte Skanderborg foran med 5 mål af flere omgange.

I anden halvleg blev kampen tættere, og særligt Ringkøbings 7-6 spil bragte Ringkøbing helt op igen. Skanderborg holdt dog hovedet koldt og trak sig sejrrigt ud af kampen, og gør dermed rent bord i kvalifikationsspillet, og cementerer 9. pladsen, fra grundspillet.

Kampen sætter samtidig et punktum for en imponerede flot sæson, hvilket blev markeret inden kampen, hvor vi sagde farvel til de spillere og trænere der ikke skal være i Skanderborg til den kommende sæson.

 

Cheftræner Jeppe Vestergaard fortæller: "Jeg er helt enorm stolt af holdet og den udvikling de har gennemgået. Den ro de har vist i de sidste mange kampe der har været tættere er helt vildt imponerende. Derfor var jeg også rigtig glad for vi sluttede med en sejr". 

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page