top of page

LOKALT TALENT SKAL VOGTE MÅLET PÅ SKANDERBORGS KVINDELIGAHOLD

Det er altid en fornøjelse og en stor cadeau til klubbens talentudviklings-arbejde, når vi kan præsentere et af vore egne lokale talenter på klubbens ligahold”.


Vi er derfor rigtigt glade for at kunne fortælle, at Stine Skovbo Almind i den kommende sæson er klar til at vogte målet på kvindeligaholdet.


Stine har de seneste sæsoner markeret sig enormt positivt på SHEA, og derudover er det blevet til flere ligakampe allerede i denne sæson. Her er Stine gået ydmygt og hårdt arbejdende til opgaven, hvilket i den grad har overbevist os om, at hun skulle have chancen på ligaholdet i den kommende sæson.


Billede: Stine Almind i kamp for ligaholdet mod Aarhus United (Foto: Ole Nielsen)


Cheftræner Jeppe Vestergaard fortæller:

”Vi har haft Stine med til en del træninger og kampe, og derudover har vi fulgt hende tæt på vores dygtige U19-hold. Stine er uden tvivl et stort talent, og er derudover et menneske, jeg er overbevist om passer rigtig godt ind på vores hold og den kultur, vi gennem de sidste sæsoner har fået skabt. Stine kommer altid med et smittende humør og har mødt de udfordringer, vi har givet hende, med gå-på-mod og hårdt arbejde. Jeg glæder mig derfor rigtigt meget til at fortsætte samarbejdet med Stine”.


Stine fortæller: “Jeg er virkelig glad for og stolt over, at jeg har fået muligheden for at spille for Skanderborgs ligahold fra næste sæson af. Jeg har haft mange rigtig gode år i Skanderborg Håndbold som helt ung og senere på SHEA. Det var derfor et naturligt valg for mig at starte min seniorkarriere her. Jeg er utrolig glad for set-uppet omkring ligaholdet, og glæder mig meget til at udvikle mig, hvilket jeg ved, der er rig mulighed for i Skanderborg. Jeg oplever klubben som værende et godt sted for nye unge spillere, hvilket tiltaler mig meget".


Alle i og omkring klubben ønsker Stine et stort tillykke med aftalen 💚💚


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page