top of page

LOKALT FLØJ-TALENT RYKKER OP PÅ LIGAHOLDET

Den 18-årige venstre-fløj, som har spillet hele sit håndbold-liv i Skanderborg Håndbold, rykker nu op i ligaen


Det er en fornøjelse at kunne meddele, at endnu en af vore egne, lokale spillere til næste år rykker fra SHEA og ind på klubbens senior-ligahold. Den 18-årige Josefine Kaae Larsen har de seneste år gennemgået en kæmpe udvikling på talentakademiet, der gør, at hun til den kommende sæson kan kalde sig ligaspiller.


Kommende cheftræner Kim Johansen siger således om aftalen:

Venstrefløj-positionen er nu lukket og jeg er meget tilfreds med, at det bliver Josefine, som bliver makker med Astrid Lynnerup".


"Josefines udvikling er fløjet afsted i raketfart, hvilket blandt andet ses ved, at hun de sidste 6 måneder har været en fast del af U20 landsholdet og bidraget på ligaen.

Josefines forcer er helt sikkert i kontraspillet og fra hjørnet. Hun er ekstremt hurtigt og har et virkelig godt svæv og mange gode skudvarianter. Det er ingen tvivl om, at vi skal have arbejdet lidt med hendes fysik, men talentet er uomtvisteligt og jeg glæder mig til at se det blive foldet ud i ligaen henover de næste par sæsoner”.


Josefine selv siger:

Jeg er stolt over at blive en del af holdet her i Skanderborg Håndbold. Det betyder meget for mig, at jeg kan fortsætte min håndboldrejse her, hvor det hele startede. Mit forhold til klubbens dygtige trænere, der både har formet mig som spiller og person gennem årene, og min respekt for klubbens værdier, er nogle af de grunde til, at jeg er så begejstret for denne kontrakt. Jeg er utrolig glad for at kunne starte min seniorkarriere her, hvor jeg kender til det dynamiske træningsmiljø. Jeg ser frem til næste sæson, hvor jeg er sikker på at kunne fortsætte min udvikling både forsvars- og angrebsmæssigt”.


Tillykke til Jose med aftalen!
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page