top of page

LIGAPROFIL OG KULTURBÆRER BLIVER I SKANDERBORG

Hun er en stor kulturbærer, som altid går forrest, og som har en kæmpe betydning for vores hold.”


Hun har altid spillet i Skanderborg Håndbold og har en helt enorm betydning både på og udenfor banen. Det er derfor med stor glæde, at klubben kan meddele, at der er indgået en aftale med Stine Kristensen for den kommende sæson.


Stine er en stor kulturbærer, som altid går forrest til træning og i kamp. Derudover har Stine blandt andet også en vigtig rolle på SHEA, hvor hun sammen med ligaholdets fysiske træner, Morten Kirk Olesen, varetager den fysiske træning for pigespillerne på akademiet.


Stine udtaler om forlængelsen:

Jeg er stolt og glad over at have forlænget min kontrakt med Skanderborg Håndbold endnu en sæson. I klubben er der et fantastisk set-up og træningsmiljø, som betyder, at jeg hver eneste dag glæder mig til træning og kamp! På holdet har vi et unikt fællesskab, hvilket også er en af de klare årsager til, at jeg har valgt at fortsætte i Skanderborg en sæson mere. Som hold synes jeg, at vi udvikler os og har skabt et spændende fundament og spilkoncept, som jeg glæder mig til fortsat at skulle være en del af.

Billede: Stine Kristensen


Også cheftræner Jeppe Vestergaard er meget tilfreds med aftalen: ”Jeg er enormt glad for, at Stine bliver endnu en sæson. Stine har en kæmpe betydning for vores hold både på og udenfor banen. Stine er en konstant trussel for modstanderens forsvar med sine skarpe dueller, og så har hun derudover udviklet sit assist-spil meget de seneste sæsoner. Stine giver altid alt, hvad hun har. Det har stor betydning i dagligdagen, hvor vi arbejder hårdt på at have et stærkt træningsmiljø. Det betyder enormt meget at have den slags spillere i truppen, og det betyder også meget for mig som træner at kunne arbejde videre med noget af stammen på holdet.”


Tillykke til Stine og til klubben med endnu en sæson i grønt!💚Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page