top of page

KIRKELØKKE STOPPER EFTER DENNE SÆSON

Efter fire sæsoner og over 100 kampe i den grønne trøje siger vi til sommer desværre farvel til Sarah Kirkeløkke


Det krævede et par forsøg at lokke Sarah fra Sydfyn, hvor hun stammer fra, og til Skanderborg, men siden har hun været en central brik på kvindeligaholdet, hvor hun altid smilende og hårdtarbejdende er gået til opgaven.


Cheftræner Jeppe Vestergaard siger:

Kirke, som Sarah kaldes i daglig tale, har fra dag et gjort et fantastisk stykke arbejde i den grønne trøje. At have et midterforsvar, der har stået sammen i fire sæsoner, har givet en helt enorm trykbase, og jeg synes hele tiden, at Kirke sammen med Mathilde Storgaard har lagt lag på. Defensivt har hun udviklet sig helt enormt til en meget intelligent og bevægelig forsvarsspiller. Derudover synes jeg også, hun særligt den sidste sæson har rykket sig meget som angrebs-spiller, og Kirke har ligeledes været en stor del af at optimere vores kontrafase i denne sæson".


Sarah Kirkeløkke i kamp for de grønne. (Foto: Ole Nielsen)


Fra Sarah Kirkeløkke selv lyder det således:


Efter fire år i Skanderborg, er det nu tid til at prøve noget nyt. Jeg har været virkelig glad for den tid, jeg har haft her. Et stort tak til alle de søde og gode mennesker i og omkring klubben. Her er man virkelig blevet taget imod med åbne arme. Jeg ønsker klubben al held og lykke i fremtiden.


Tak for denne gang, Kirke - og god vind fremover💚!!
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page