top of page

KIRKELØKKE SKRIVER NY KONTRAKT I SKANDERBORG

For anden gang i denne sæson satte ligadamernes talentfulde stregspiller Sarah Kirkeløkke mandag sin underskrift på en kontrakt i Skanderborg.


Denne gang på en ansættelseskontrakt med en af klubbens hovedsponsorer gennem mange år, Damstahl A/S, hvor hun tiltræder en nyoprettet stilling i virksomhedens indkøbsafdeling.


"Jeg er utroligt glad for, at klubben har hjulpet mig med at finde job efter mit skifte til Skanderborg Håndbold, og at en spændende virksomhed som Damstahl har givet mig mulighed for at prøve kræfter med et job i deres indkøbsafdeling. Det er en virkelig god og fleksibel aftale, der gør det muligt for mig at kombinere elitehåndbold og erhvervsarbejde", siger Sarah Kirkeløkke.

Også hos Damstahl er der tilfredshed med ”signingen” af Sarah Kirkeløkke, for hvor går man hen, når man har brug for forstærkning, men ikke nødvendigvis på fuld tid og heller ikke helt fast møde-/gåtid? For Damstahl faldt det naturligt at forhøre sig hos Skanderborg Håndbold. Her må findes profiler, der kan arbejde selvstændigt og har god disciplin til at få planlagt en hverdag med mange gøremål.


"Ja, sådan var vores konkrete overvejelser, og derfra var der ikke langt fra tanke til handling", lyder det fra Kenneth Stig Mortensen, der står bag ansættelsen af Sarah og er Nordic Sales Manager for Flow Technology.

For Skanderborg Håndbold er aftalen og samarbejdet med Damstahl et godt eksempel på noget af det, som klubben skal lykkes med i fremtiden:


"Vi skal i Skanderborg Håndbold kunne tilbyde vores spillere de absolut bedste betingelser for at kunne dyrke deres sport på højeste niveau – både på og udenfor banen. Og en vigtig del af det er at få spillerens samlede livssituation til at gå op i en højere enhed ift. træning, studie, bolig og arbejde. Og det er lykkedes her gennem et super samarbejde og partnerskab med Damstahl", lyder det fra Skanderborg Håndbolds DameElite-udvalg.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page