top of page

KATRINE LARSON LÆGGER HÅNDBOLDSKOENE PÅ HYLDEN - FOR NU!

Efter flere omgange i Skanderborg Håndbold, venter der nu andre spændende ting end håndbold for Larson efter denne sæson


Når man siger Katrine Larson, siger man også hårdt arbejde. Derfor har det også været en stor frustration, at Larson har kæmpet med flere skader gennem de sidste sæsoner.

Larson, som både har spillet i Skanderborg Håndbold i to omgange og som ungdomsspiller på SHEA, kan nu se frem mod andre spændende ting end håndbold til sommer.

Træner Jeppe Vestergaard fortæller:

”Larson er altid en stabil og konstruktiv figur, og selvom hun ikke altid har kunnet være så meget på banen, som hun gerne har villet, har hun altid bidraget meget. Larson har derfor en stor andel i, at vi tre sæsoner i træk har sikret overlevelse i Kvindeligaen. For mig som træner har Larson været en god sparringspartner, som altid har været klar til at bringe sin gode spilforståelse i spil. Og hvem ved, om vi måske får Larson at se på banen igen en dag, hvis kroppen tillader det?”.


Billede: Larson i aktion mod Odense (Foto: Ole Nielsen)


Katrine siger selv om beslutningen:

” Jeg vil sige tusind tak for mange gode år i Skanderborg Håndbold og på SHEA. Det har været en fornøjelse at være omgivet af dedikerede og hjertevarme folk både på og udenfor banen. Vi har haft mange gode oplevelser i familien Skanderborg, som jeg er glad for at have taget del i. Desværre har de sidste sæsoner for mig været plaget af for mange skader til, at jeg kan blive ved med at ignorere det, så nu må jeg lytte til min krop. Det bliver helt sikkert ikke et farvel, men på gensyn på tilskuerrækkerne på Fælleden”.

Alle grønne ønsker Larson held og lykke fremover. Vi ses i hallen 💚💚💚


Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page