top of page

JEPPE VESTERGAARD STOPPER I SKANDERBORG HÅNDBOLD EFTER DENNE SÆSON

Efter 5 sæsoner i spidsen for Skanderborg Håndbolds Ligakvinder giver cheftræner Jeppe Vestergaard stafetten videre, når denne sæson er forbi.


Spillere og stab blev orienteret om træner-situationen på et møde tirsdag aften:


Vi var fra klubbens side meget positivt indstillet på, at Jeppe også skulle stå i spidsen for ligaholdet næste år, men vi har samtidig forståelse og respekt for den beslutning, som Jeppe har truffet. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Jeppe over de sidste 5 sæsoner, og der er ingen tvivl om, at han har spillet en meget afgørende rolle for den positive udvikling, som klubben og ligaholdet har gennemgået”, lød det efter mødet fra klubbens Ligaudvalg.


Jeppe er fra dag et gået ydmygt og hårdtarbejdende til opgaven, og har sæson efter sæson leveret et flot stykke arbejde både på og udenfor banen. Og han overleverer derfor til sommer et hold og et sportsligt setup i en meget skarp forfatning. Og så er det så nu vores opgave i den kommende tid at finde den rigtige person, som kan overtage roret fra Jeppe og viderføre det flotte arbejde.


Billede: Cheftræner Jeppe Vestergaard (Foto: Ole Nielsen)


Også cheftræneren ser med glæde og tilfredshed tilbage på sin tid i klubben:


Jeg er og har altid været helt enormt glad for at være i Skanderborg Håndbold, og det har derfor været en enormt svær beslutning at vælge at stoppe. Skanderborg er dejligt sted at være, fyldt med hårdt arbejde og gode mennesker, der elsker håndbold. At komme ind på Skanderborg Fælled en almindelig træningseftermiddag med fuld knald på i alle tre haller er helt fantastisk, og et sted jeg vil komme til at savne, når jeg til sommer stopper”, lyder det fra Jeppe Vestergaard, som da heller ikke lægger skjul på, at det har været en svær beslutning:


”I lang tid har dialogen udelukkende handlet om endnu en sæson i Skanderborg, og jeg var også i lang tid helt sikker på, at jeg skulle blive et år mere. Jeg skal være far i det nye år, og i sidste ende har det været udslagsgivende. Jeg er bange for, at jeg med et arbejde ved siden af, sene træningstider og et lille barn vil få svært ved at levere det samme, som jeg har gjort de foregående 5 sæsoner. Derfor synes jeg også, at projektet i Skanderborg fortjener en, der kommer med ny energi til at videreføre arbejdet".


Cheftrænerens arbejde i Skanderborg Håndbold er dog langt fra forbi endnu. Der venter et spændende forår i Kvindeligaen med mange vigtige kampe, og hvor Jeppe Vestergaard og Ligakvinderne skal forsøge at fastholde og bygge videre på de gode præstationer, de har leveret i sæsonens første halvdel:


”Jeg vil gerne sige tak til alle de gode mennesker i Skanderborg Håndbold for nogle virkelig gode sæsoner. Når det er sagt, så er sæsonen heldigvis kun halvvejs og jeg glæder mig til den næste halvsæson. Vi har en flot efterårssæson at følge op på, og det vil vi gøre alt, hvad vi kan for. Så må jeg se, hvad der byder sig af andre muligheder. Jeg brænder stadig meget for at være håndboldtræner,” lyder det afslutningsvist fra Jeppe Vestergaard.

 


For yderligere information:

Claus Jørgensen – 4940 7882

Peter Frederiksen – 2360 0507

 


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page