top of page

FORMANDEN FYLDER 75 ÅR!

I dag er der en ekstra god grund til at kippe med flaget, da Skanderborg Håndbolds formand igennem 35 år – Jens Christensen - fylder 75 år.


Der skal i dagens anledning lyde et meget stort og hjerteligt tillykke til Jens Christensen og en KÆMPE TAK for det utrættelige arbejde, som han har lagt i den grønne klub gennem alle årene.


Uden Jens Christensens ufatteligt store arbejdsindsats - både med praktiske arbejdsopgaver og ikke mindst på ledelsesplan i bestyrelser og diverse eksterne udvalg – havde vi ikke haft den håndboldklub, som i dag kan bryste sig af at være Jyllands største på ungdomssiden.

En klub som desuden også har vundet mange DM-titler, udviklet mange U-landsholdsspillere og som ikke mindst har seniorhold i landets bedste række - både på herre- og kvindesiden.


Billede: Formand Jens Christensen

Siden sidste mærkedag for 5 år siden er der bogstavelig talt løbet meget vand i åen – og Skanderborg Håndbold har været igennem skelsættende begivenheder:


I foråret 2019 valfartede vi til Boxen i Herning, hvor herrerne var ”et mulehår” fra at vinde finalen i pokalturneringen. Da hele 3 østjyske hold - Århus, Skanderborg og BSV - havde kvalificeret sig til Final4, var Jens selvfølgelig medvirkende til, at de mange fans blev transporteret med Arriva-særtog til Herning - hver klub med egen togsektion, som var pyntet i klubfarverne. En fremragende håndboldopvarmning for passagererne.


I 2019 greb Jens Christensen også tøjlerne og samlede et nyt hold, da familien Voss efter 18 år stoppede som Skanderborg Håndbolds tovholdere på SmukFest i Klubhuset i Vrold.

Og da Emma og Jens' guld-bryllupsdag faldt under netop SmukFest, blev bryllupsfesten naturligvis holdt i forvejen, så Jens kunne sælge rundstykker i klubhuset på selve guldbryllupsdagen! Helt i familiens ånd, at det frivillige arbejde i hjerteklubben bliver prioriteret HØJT.


Årsskiftet 2019/20 bød igen på kvalifikation til Final4 i Boxen, men selv samme dag i marts 2020, som herrerne for 2. år i træk kvalificerede sig til det forjættede slutspil, blev landet lukket ned af Covid-19, så pokalfesten blev aflyst. Hele slutspillet måtte afvikles for tomme tribuner, men igen var vores utrættelige formand i førersædet og fik bl.a. igangsat støttekampagner med salg af støttepakker mv.


2021 bliver især husket som året, hvor der i april gik chokbølger gennem både Skanderborg håndboldklub og Skanderborg by, da der 2. påskedag blev indkaldt til pressemøde, hvor det blev meldt ud, at klubbens herreliga-hold skulle sammenlægges med lokalrivalerne fra Århus. Her hvor 2022 netop gået på hæld, kan vi konstatere, at Skanderborg-Aarhus Håndbold har fået en rigtig god start i ligaen, og nu i sæson 2 fortsætter den positive udvikling. Jens er naturligvis en del af bestyrelsen i SAH, men lægger stadig en meget stor og uvurderlig arbejdsindsats og energi i Skanderborg Håndbold - både omkring kvinde-ligaholdet, men i lige så høj grad i at styrke og udvikle det frivillige foreningsliv i Skanderborg Håndbold, som altid har stået hans hjerte nær.


Emma kan også stadig lokkes med til kamp i Orangeriet, når børnebørnene Thomas og Frederik (Sommer Arnoldsen) giver den gas på SAH-ligaholdet i både den danske turnering og i European League.


Endnu engang: Hjertelig TILLYKKE med fødselsdagen, Jens!

Vi ses i hallen!// Kærlig hilsen fra hele Skanderborg HåndboldSeneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page