top of page

FLØJSPILLER STOPPER I SKANDERBORG EFTER DENNE SÆSON

Vi er godt i gang med at sammensætte holdet til næste sæson, hvilket betyder, at vi i den kommende tid har mange gode nyheder at fortælle. Men det betyder desværre også, at vi må sige farvel til nogle spillere, når denne sæson afsluttes.


En af de spillere, vi desværre skal tage afsked med, er venstrefløj Rikke Hoffbech, som kom til klubben inden denne sæson. Rikke har fra første dag sat et utroligt positivt aftryk og har leveret på højt niveau. Derudover har Rikke ligeledes været et stort aktiv for holdet og klubben uden for banen.

Rikke fortæller selv: Jeg er så taknemlig for, at Skanderborg kiggede min vej, da der i sommers var et hul på venstre fløj. Menneskerne på og omkring holdet er med til at gøre klubben til noget helt specielt, som jeg virkelig nyder at være en del. Jeg glæder mig til den kommende periode med en masse fede kampe, hvor jeg vil gøre alt for at slutte godt af”.

Vi ønsker Rikke al muligt held og lykke fremover, men først vil vi dog glæde os over, at vi har fornøjelsen af Rikke resten af denne sæson.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page