top of page

FIGHTEREN LOTTE VESTERGAARD STOPPER I SKANDERBORG EFTER DENNE SÆSON

"Blod på knæene” og ”Kaste sig over løse bolde” er floskler, man tit hører i håndbold. Men for Lotte Vestergaard er det udsagn, som hun altid lever op til


Lotte Vestergaard har de seneste tre sæsoner været en vigtig del af det defensive fundament på Skanderborgs ligahold, der blandt andet i den forgange sæson bidrog til en flot 11. plads i ligaen.


Lotte kommer altid med 100% procents fight, uanset om det er til træning eller til kamp, og derudover har hun med sit humør og ansvar også bidraget helt enormt uden for banen. Vi takker Lotte for hendes store indsats, og glæder os over, at vi kan slutte godt af sammen med hende.


Træner Jeppe Vestergaard fortæller:

”Lotte kommer altid med en fantastisk indstilling og indsats, og er altid klar til at kæmpe for holdet. Jeg synes, at Lotte sammen med Kirkeløkke og Storgaard har opbygget et stærkt midterforsvar gennem de seneste tre sæsoner. Lotte har ligeledes bidraget meget til et træningsmiljø med intensitet, hvor vi skal turde at stille krav til hinanden og til den indsats, der leveres. Derudover har Lotte med sin person og humor været en vigtig figur på alt det, holdet har været uden for banen og det er jeg hende meget taknemlig for. Det er altid vemodigt at sige farvel til spillere, man har arbejdet sammen med i flere sæsoner, men jeg håber, vi kan slutte sæsonen godt af sammen og takker Lotte for mange gode sæsoner!”


Billede: Lotte Vestergaard mod NFH (Foto: Ole Nielsen)


Lotte fortæller selv:

” Jeg har været rigtig glad for mine 3 år i Skanderborg, hvor jeg uden tvivl har udviklet mig både personligt og spillemæssigt. Jeg har valgt at prioritere arbejde i denne omgang og muligheden for et fuldtidsarbejde. Men det skal selvfølgelig ikke afholde mig fra at slutte sæsonen godt af og forhåbentligt være med til at sikre, at der også er ligahåndbold i Skanderborg Håndbold næste sæson. En kæmpe tak skal lyde til alle omkring holdet og de frivillige i klubben. Det har været en fornøjelse! Der vil ingen ligahold være uden jer. Jeg glæder mig til at komme på besøg på Fælleden og heppe på pigerne næste sæson!”.


Alle i og omkring klubben takker Lotte for tre gode år i grønt! 💚💚💚

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page