top of page

Emma Ernst fortsætter i Skanderborg Håndbold

Det er med meget stor glæde, at vi kan fortælle, at Emma Ernst også er en del af Skanderborg Håndbolds Ligahold til den kommende sæson.


Emma har desværre ikke fået den sæson, vi havde drømt om, da en knæskade har holdt hende ude i en længere periode. Talentet er dog uomtvisteligt, hvilket også er årsagen til, at hun er en del af udviklingstruppen under det danske A-landshold.


Derfor glæder vi os nu til sammen med Emma at udfolde hendes store talent i ligaen i den kommende sæson.

Om forlængelsen fortæller Emma Ernst:

- "Jeg er glad for at kunne fortsætte i Skanderborg til næste sæson. Efter en lang skadesperiode er jeg klar til at bidrage mere til holdet. Jeg trives godt i klubben og med pigerne, og glæder mig til at opnå vores mål og ambitioner for den kommende sæson".Emma besidder noget af den X-faktor, vi som hold har brug for

Også hos cheftræner Jeppe Vestergaard er der stor tilfredshed med aftalen:

- "Jeg er enormt glad for, at Emma bliver endnu en sæson. Emma er et kæmpe talent, der allerede i min første sæson i klubben fik ligadebut, da hun stadig var U17-spiller. Det er derfor et stort privilegium at få lov at arbejde videre med Emma”.


Jeppe Vestergaard fortsætter:

- "Der er ingen tvivl om, at det for Emma har været en hård sæson udenfor banen, men det er virkelig fedt, at hun er tilbage, og jeg er sikker på, at hun bliver en markant profil i den kommende sæson. Emma besidder noget af den X-faktor, vi som hold har brug for, hvor hun på egen hånd kan lave mål. Derudover kommer vi til at arbejde med fortsat udvikling af Emmas vurderings– og forsvarsspil, samtidigt med, at der også skal bygges på fysisk".


Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page