top of page

EFTER 20 SÆSONER I SKANDERBORG SKAL DER SKE NOGET NYT

Hun har altid spillet håndbold i Skanderborg, men søger efter denne sæson nye udfordringer i en anden klub


"Det har ikke været nogen let beslutning, at min 20. sæson i Skanderborg Håndbold også bliver den sidste i denne omgang," udtaler Stine Kristensen. "Skanderborg er en fantastisk klub, der gennem årene har været kendetegnet ved dedikerede personligheder og et enestående sammenhold, hvilket har gjort det til et fantastisk sted at være."


"Skanderborg vil altid have en særlig plads hos mig, og jeg vil gerne sige tak til alle i og omkring klubben, der har været med til at give mig skønne minder og unikke oplevelser. Jeg er glad, stolt og ikke mindst taknemmelig for min tid i klubben, men føler også, at tiden er kommet til, at jeg skal prøve mig selv af i nye spændende rammer."


Billede: Stine Kristensen i aktion i for de grønne i Kvindeligaen


Stine Kristensen har trådt sine barnehåndboldsko i klubben fra helt lille, hvorefter hun som ungdomsspiller blev en del af klubbens talentakademi. Fra sæson 2017/18 har hun været en del af klubbens førstehold, hvor hun som den første kvindelige spiller i Skanderborg Håndbold rundede 100 ligakampe. Så det er selvsagt en virkelig klub-personlighed, der nu siger farvel.


"Vi er selvfølgelig kede af at se Stine forlade Skanderborg Håndbold, men vi har stor respekt for hendes beslutning og er også bare glade på hendes vegne for, at hun får mulighed for at prøve sig selv af et andet sted. Det har hun virkelig fortjent," lyder det fra klubbens ligaudvalg. "Stine har haft en enorm betydning for klubben i mange år, og vi er taknemmelige for hendes indsats. Vi ønsker hende alt det bedste i fremtiden."


God vind, Stine K!!

 


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page