top of page

DAVID MØLLER FORTSÆTTER SOM ASSISTENT I SKANDERBORG HÅNDBOLD

Efter sin første sæson som assistenttræner for Skanderborgs Ligakvinder, har David Langkilde Møller sagt ja til at forlænge samarbejdet med klubben foreløbigt frem til sommeren 2024


Assistenttræner David Langkilde Møller, som kom til klubben op til denne sæson, er faldet rigtig godt til både i klubben og i samarbejdet med cheftræner Jeppe Vestergaard, spillere og den øvrige stab og ledelse omkring ligaholdet.


Han har fra dag et budt ind med en masse kvalitet og en stor arbejdsindsats omkring ligaholdet, samt ikke mindst en indstilling og en personlighed, som har været befordrende for et godt samarbejde hele vejen rundt. Derfor var der heller ingen tvivl i Dame-Eliteudvalget om, at aftalen med David Langkilde Møller skulle forlænges.


David siger selv om forlængelsen: Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige om at forsætte samarbejdet et år yderligere.

Jeg befinder mig rigtig godt i Skanderborg Håndbold, ikke mindst fordi jeg synes, at samarbejdet mellem Jeppe og jeg kun udvikler sig positivt fra måned til måned”.


”Og så er det jo bare en helt fantastisk gruppe spillere, vi arbejder med. Ikke mindst er det spændende at arbejde med en blanding af unge talenter og mere rutinerede kræfter. Så derfor ser jeg også meget frem til, at vi igen næste sæson kan byde velkommen til flere af klubbens egne talentfulde U19-piger i ligatruppen”, slutter assistenttræneren.


Billede: David Langkilde Møller


Også cheftræner Jeppe Vestergaard er tilfreds med at forlænge makkerskabet:

Jeg er rigtig glad for, at David bliver endnu en sæson i Skanderborg Håndbold. Det betyder enormt meget at holde kontinuitet i staben omkring holdet, og Davids og mit eget samarbejde udvikler sig hele tiden i den rigtige retning. David kommer altid med rigtig godt humør, og går med stor seriøsitet til opgaverne. Han er enormt dedikeret og møder altid velforberedt. Så jeg glæder mig rigtig meget til det fortsatte samarbejde”.


Stort tillykke med forlængelsen 💚💚💚

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page