top of page

Assistent træner stopper efter denne sæson

Assistenttræner David Langkilde stopper efter denne sæson.


Det blev til to sæsoner for David i Skanderborg. Efter denne sæson drager han videre til et nyt spændende trænerjob.


David udtaler: ”Jeg har været virkelig glad for mine 2 sæsoner i Skanderborg Håndbold. Jeg føler personligt at jeg har udviklet mig meget siden den første dag jeg trådte ind af døren på Fælled, samtidig med at Jeppe og jeg er lykkedes med at få lagt yderligere lag på truppen i mine 2 sæsoner i klubben.”

“Jeg har fået nogle nye muligheder, som er det der gør at jeg drager videre på min håndboldtrænerrejse. Det har været svært at skulle sige stop i Skanderborg. Men det har været et tilvalg af nogle udfordringer der kan løfte mig yderligere som træner og ikke et fravalg af Skanderborg.”

“Nu ser jeg frem til at vi kan få leveret en god indsats i resten af indeværende sæson.”


Fra alle i klubben skal lyde en stor tak for indsatsen, og held og lykke fremover.

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentáře


bottom of page