top of page

ANNE BERGGREN FORTSÆTTER I SKANDERBORG HÅNDBOLD

Den venstrehåndede bagspiller, som kom til klubben midt på sæsonen, er faldet så godt til, at hun tager en sæson mere hos de grønne i Skanderborg

Anne Berggren kom til klubben efter Randers gik konkurs før jul, og har fra dag et bidraget positivt i truppen. Hendes positive og rolige væsen har virkelig været et positivt bekendtskab, og så har hun både til træning og i kamp bidraget med et højt niveau og en god fysik.


Det er derfor enormt glædeligt, at Anne har valgt at blive i Skanderborg Håndbold i den kommende sæson.


Anne begrunder forlængelsen:

”Jeg er meget glad for også at skulle spille i den grønne trøje næste sæson! Jeg har været utrolig glad for mit skifte til klubben, og er blevet taget godt imod af pigerne, trænerne og alle omkring holdet. Der er et rigtig godt træningsmiljø i klubben og et super sammenhold, som er fedt at være en del af. Jeg glæder mig meget til at kunne være med fra starten i næste sæson, og tror på, at jeg fortsat kan udvikle mig i Skanderborg”.

Billede: Anne Berggren i kamp mod Ikast (Foto: Ole Nielsen)


Cheftræner Jeppe Vestergaard udtaler: ”Jeg er rigtig glad for, at det lykkedes at forlænge med Anne. Anne bibringer vores spil noget flow og noget skudkraft, som er rigtig værdifuldt. Defensivt har hun også hele tiden løftet sit niveau rigtig flot, og giver en god ro. Anne har derudover nogle stærke kompetencer på duel-spillet, hvilket passer utrolig godt ind i den måde, vi gerne vil spille håndbold på. Anne har fra første dag været klar til at bidrage til holdet, og give alt hvad hun har. Anne passer rigtig godt ind i vores kollektiv, og jeg er sikker på, at vi kan udvikle Anne endnu mere i den kommende sæson”.


Tillykke med forlængelsen, Anne!! 💚💚Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page