top of page

ANNE BERGGREEN STOPPER I SKANDERBORG HÅNDBOLD EFTER DENNE SÆSON

Den stærke højre back skal efter 1½ sæson i grønt prøve kræfter med noget nyt i den kommende sæson.


Anne Berggreen kom til Skanderborg midt i den forgangne sæson efter Randers HK’s konkurs. Her stod vi med et hul på højre back, og derfor var det oplagt, at Anne kom til Skanderborg.


Anne har fra dag 1 leveret et stort bidrag til Skanderborg Håndbold både på og udenfor banen, hvor hun med sit altid gode humør og sin positive indstilling har været et utroligt positivt bekendtskab i den grønne trøje.


Cheftræner Jeppe Vestergaard fortæller:


Anne har en stor andel i den flotte sæson, vi har leveret indtil nu. Anne kommer med stor fysik, og har udfordret vores modstandere med sit skud og stærke gennembrud. Derudover synes jeg, Anne har løftet sit forsvarsspil markant i denne sæson.  Anne er derudover guld værd for et hold, hvor hun på sin egen facon træder i karakter og altid formår at trække i en konstruktiv retning”.


Anne Berggreen i kamp for de grønne. (Foto: Ole Nielsen)


Anne Berggreen selv siger om beslutningen:


Jeg har været mega-glad for min tid i Skanderborg. Det har derfor ikke været en nem beslutning, at jeg skal noget andet fra næste sæson. Der er en virkelig god kultur og et godt sammenhold i Skanderborg. Det er jeg meget taknemmelig over at have været en del af. Jeg kommer til at savne alle de gode mennesker på og omkring holdet.


God vind fremover, Anne💚!!
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page